Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home3/retalk/domains/retalk.sbu.ac.ir/public_html/wp-content/themes/startit/framework/modules/widgets/sticky-sidebar/sticky-sidebar.php on line 20
کارگاه طراحی و تولید نرم افزار – رویداد استارت‌ آپ فناورانه ریتاک

کارگاه طراحی و تولید نرم افزار

رویداد استارت‌ آپ فناورانه ریتاک > کارگاه طراحی و تولید نرم افزار

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home3/retalk/domains/retalk.sbu.ac.ir/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 186

درباره کارگاه

شش شاخص برای اندازه گیری موفقیت پروژه­ های نرم افزاری تعریف شده که شامل: ارائه پروژه در زمان مقرر، انجام پروژه با بودجه مصوب، دستیابی به هدف پروژه، دستیابی به ارزش افزوده برای ذی نفعان و رضایت ذی نفعان است.

ما در داخل کشور به این دلیل که متخصصان موضوعی وارد حوزه طراحی نرم افزار نمی­شوند و درمقابل افرادی در حیطه طراحی نرم افزار فعالیت دارند که به لحاظ محتوایی و موضوعی تجربه خاصی ندارند به ویژه در طراحی محصولاتی که با محوریت موضوعی روانشناسی، یادگیری، آموزش و علوم اجتماعی است به مشکلاتی در زمینه کارایی محصوات نرم افزار برخورده ایم، اتفاقی که افتاده است، این است که تئوری ­های علوم اجتماعی و رفتاری در این نرم افزار ها دیده نمی­شود و نه تنها نرم افزارهای طراحی شده کاربردی و مفید واقع نمی­ شوند که می­ توانند آسیب رسان هم باشند اما اگر گروه ­های طراحی محصول جایگاه متخصصان حوزه علوم انسانی را در طراحی محصولات به خوبی بشناسند و متخصصان حوزه روانشناسی، یادگیری و درمجموع علوم انسانی نقش صحیح خودشان را در پروژه های طراحی نرم افزار بشناسند محصولات فناورانه مفید تر کاربردی تر و امن تری تولید خواهد شد که می­ تواند به بهبود سطح کیفیت افراد کمک کند. در کارگاه طراحی و تولید نرم افزا آقای دکتر رضایی زاده  شیوه درست طراحی نرم افزار در حیطه علوم اجتماعی و رفتاری را آموزش خواهند داد.

ثبت‌نام

مدرس: دکتر رضایی زاده